Boekhorst Automotive

Al ruim 70 jaar uw veelzijdige partner in schadeherstel, autoverzorging en autoverhuur. 

img-1

Wie is Boekhorst Automotive?

Boekhorst Automotive is een familiebedrijf dat al ruim 70 jaar actief is in schadeherstel. Gedurende de afgelopen jaren is onze dienstverlening fors uitgebreid. 

ABS Autoherstel Boekhorst

Boekhorst Automotive is eigenaar van vijf ABS-vestigingen in Almere, Arnhem Noord, Arnhem Zuid, Didam en Nieuwegein. De vestigingen Almere en Nieuwegein zijn sinds 2016 geopend. Door deze groei wordt de schadetak binnen onze groep verder uitgebreid en bouwen we aan een onderneming met alle specialismen op het gebied van mobiliteit. Om dit in de toekomst ook te blijven garanderen, innoveren wij continu in onze dienstverlening. 

img-2

Premium Car Repair/TESLA

Innovatie en technologische ontwikkelingen staan bij ons dan ook hoog in het vaandel. Zo is onze vestiging in Didam (Premium Car Repair) TESLA erkend reparateur en zijn we erg trots om te kunnen melden dat ook Nieuwegein sinds kort als twee van de slechts acht schadeherstelbedrijven in Nederland zich TESLA Erkend Hersteller mag noemen. 

Dienstverlening fors uitgebreid

Naast de schadehersteltak biedt Boekhorst Automotive ook diverse andere diensten aan, zoals Basis Autoverhuur (verhuur- en shortleasebedrijf) en GlasGarage B.A.S. (ruitschade). Ook hierin groeien we. Zo kunnen we lokaal goed betrokken zijn en daardoor onze klanten optimaal bedienen en onze kwaliteit waarborgen.

 

Wat wij allemaal doen

Auto reinigen Autoherstel Autoschade Camperschade
Hagelherstel Premium Car Repair Ruitschade Scooterherstel
Spuiterij Tesla gecertificeerd Uitdeuken Winter banden
Zomer banden
Mijn dienst staat er niet tussen...