Boekhorst Automotive naar Amersfoort

Per 1 oktober 2016 heeft Boekhorst Automotive een INQAR B.A.S.- en GlasGarage B.A.S.-vestiging in Amersfoort geopend.

Met de opening van deze vestiging bouwt Boekhorst Automotive verder aan een onderneming met alle specialismen op het gebied van mobiliteit.

INQAR B.A.S.

INQAR B.A.S. is de lokale verhuur- en shortlease tak van Boekhorst Automotive. Met de opening van Amersfoort wordt de derde INQAR B.A.S.-vestiging geopend. We streven naar een goede geografische dekking in het midden van het land. Met de opening van Amersfoort kunnen wij dit (steeds meer) realiseren. Door deze dekking zorgen wij dat we lokaal goed betrokken zijn. Daardoor kunnen klanten optimaal bedient worden en de kwaliteit worden gewaarborgd.

GlasGarage B.A.S.

GlasGarage B.A.S. zorgt voor de ruitschades binnen Boekhorst Automotive. Zowel het herstellen van kleine ruitschades als het vervangen van ruiten is voor ons een dagelijkse routine. Wij werken voor de meeste verzekeringsmaatschappijen met mogelijk een verlaagd eigen risico voor de klant. Dit handelen we rechtstreeks met hen af. De vestiging in Amersfoort is de vijfde GlasGarage B.A.S.-vestiging. Hiermee bouwen we aan een groter bereik en gebied waarin wij onze klanten van dienst kunnen zijn.