Verhuur dakkoffers

Breed en diep assortiment bagageboxen en dakdragers.

Direct uw schade melden

U krijgt binnen 4 uur reactie van ons

Uw schademelding is ontvangen.
Er is iets fout gegaan. Probeer het aub opnieuw.

Bestand geselecteerd!

* Maak een foto of scan van uw schadeformulier

Breed assortiment

Gaat u op vakantie maar heeft u niet genoeg bagageruimte in uw auto? Boekhorst Automotive helpt u graag. Wij verhuren een breed en diep assortiment bagageboxen en dakdragers. Wilt u uw fiets meenemen op vakantie? Wij verhuren ook fietsdragers. Gaat u heerlijk richting de sneeuw? Ook dat is geen probleem. Wij hebben tevens een breed scala aan skiboxen en sneeuwkettingen. 

Monteren en demonteren

Alle dakkoffers, dakdragers, fietsdragers en skiboxen worden gratis en vakkundig door ons gemonteerd en na de huurperiode weer gedemonteerd. Ongeveer een week van te voren (of later als u op last minute vakantie gaat) kunt u langs komen voor de montage. Dit kunnen wij in zeer korte tijd. Dus onder het genot van een kopje koffie kunt u hierop wachten. Het monteren van een dakkoffer en dakdragers kost ongeveer maar 10 minuten. Na de huurperiode kunt u de spullen gemakkelijk zonder afspraak terugbrengen. 

Reserveren

Reserveer, ondanks onze enorme huurvooraard, graag tijdig. We willen u in de drukke perioden (zoals de krokusvakantie en de bouwvak) niet teleurstellen. Last minute reserveringen (huren binnen 3 werkdagen) zijn echter over het algemeen geen probleem.