Hagelherstel en Calamiteitenmanagement (HHCM)

Kan met elke gewenste UZS partij haar dienstverlening combineren.

Direct uw schade melden

U krijgt binnen 4 uur reactie van ons

Uw schademelding is ontvangen.
Er is iets fout gegaan. Probeer het aub opnieuw.

Bestand geselecteerd!

* Maak een foto of scan van uw schadeformulier

Het ontstaan van HHCM

Hagelherstel en Calamiteitenmanagement (HHCM) is door Boekhorst Automotive opgericht naar aanleiding van de hagelcalamiteit in 2008 in Nederland. Tijdens deze calamiteit heeft Boekhorst Automotive ruim 6.000 voertuigen hersteld in 8 maanden tijd. Dit was in een speciaal ingericht hagelcentrum. Door de vraag naar gespecialiseerde dienstverlening ten behoeve van het in goede banen leiden van een calamiteit, heeft Boekhorst Automotive een schadeherstelketen en UZS specialist onafhankelijke organisatie opgezet. Deze kan voor schadeherstelbedrijven, schadeherstelketens, autobedrijven, verzekeraars, leasemaatschappijen en fleetowners hun calamiteit dan wel hagelherstel volledig of gedeeltelijk verzorgen. HHCM kan met elke gewenste UZS partij haar dienstverlening combineren.

Breed dienstenpakket

Wat kunnen wij zoal betekenen? Allereerst natuurlijk het herstellen van voertuigen met hagelherstel. In het verlengde daarvan kunnen we gespecialiseerde medewerkers op het gebied van receptie, audatex calculaties, administratie, schademanagers, de- en montage en uitdeuken zonder spuiten specialisten beschikbaar stellen. We regelen voor u vanuit een centraal calculatie centrum het inkomend en uitgaand klantcontact voor o.a. de planning met het organiseren van expertise dagen. Door middel van een internet applicatie kan dit snel en efficiënt worden verwerkt. Tot slot kunnen wij vervangend vervoer leveren. 

Customer Contact Tool

We hebben het Customer Contact Tool (CCT) ontwikkeld waarbij het contact met de klant, het schadeherstelbedrijf, het Contact & Calculatie Centrum en het hagelcentrum wordt geregeld. 

Het CCT bestaat uit een webapp, website en een extranet.

Contact & Calculatie Centrum

Het Contact & Calculatie Centrum (CCC) is een speciaal ingerichte afdeling waar het contact met onze opdrachtgevers en berijders plaatsvindt. Deze afdeling zit in Arnhem. Handelingen zoals het maken van herstel en expertise afspraken, aanmelden bij opdrachtgevers en het maken van voor/eind calculaties vinden hier plaats. Dit centrum kan zeer snel geopend worden en met medewerkers worden opgeschaald.