ABS Boekhorst

Naast een vakkundige reparatie van uw auto, zorgen we ook voor alle aanverwante zaken.

Direct uw schade melden

U krijgt binnen 4 uur reactie van ons

Uw schademelding is ontvangen.
Er is iets fout gegaan. Probeer het aub opnieuw.

Bestand geselecteerd!

* Maak een foto of scan van uw schadeformulier

Al jaren lang een begrip

ABS Autoherstel en Boekhorst Automotive noemt men in één adem. Al jarenlang leveren wij oplossingen op tal van gebieden aan particulieren, autobedrijven, lease-maatschappijen en verzekeringsmaatschappijen. Niet alleen herstellen we de schades, ook regelen we de administratieve afhandeling met de opdrachtgever. ABS Autoherstel Boekhorst: vertrouwd, vakkundig en snel. 

Wij ontzorgen

Naast een vakkundige reparatie van uw auto, zorgen we ook voor alle aanverwante zaken. Wij bieden u de service die u wenst: van passend vervangend vervoer tot en met de afwikkeling met uw verzekeraar of leasemaatschappij. U kunt op ons vertrouwen, wij lossen het voor u op! Bent u te gast bij ons, dan staat natuurlijk een kopje koffie voor u klaar en kunt u gebruik maken van gratis WiFi. Zo maken wij schadeafhandeling een stuk prettiger. 

Wist u al dat we voor alle verzekeringsmaatschappijen tegen het laagst mogelijke eigen risico repareren?

Maak kennis met ABS Boekhorst Almere, Arnhem, Didam en Nieuwegein

Onze vakkundige opgeleide autoherstellers staan altijd voor u klaar om u te helpen en hebben ruime ervaring in schadeherstel. Graag nodigen wij u uit voor een rondleiding in onze brandschone werkplaats, waar we u meenemen langs de laatste innovaties in het schadeherstelvak. 

Voortdurend innoveren

Wij zijn continu bezig om onze processen en werkwijzen te verbeteren. Nieuwe ontwikkelingen bedenken en uitvoeren houdt ons op onze positie vooraan in de markt. Daarnaast worden onze medewerkers voortdurend geschoold. Hierdoor is uw auto in goede handen. 

Revolutionaire All-in-one cabine

Wist u dat wij samen met Akzonobel een spuitcabine met een UV en InfraRood rail droogsysteem ontwikkeld hebben? Dit is een wereldprimeur op het gebied van duurzaam repareren en energiebesparingen. 

Op deze werkplek worden diverse activiteiten zoals demontage, plaatwerken, plamuren, schuren, spuiten en versneld drogen door middel van UV en IR techniek uitgevoerd. Tijdbesparend en met een hoogwaardige kwaliteit.

Meer informatie?

Voor meer informatie kunt u kijken op de website van ABS Autoherstel Boekhorst.