ABS Boekhorst Almere

Boekhorst Autoschade

ABS Boekhorst Almere

ABS Boekhorst Almere is een vestiging die in samenwerking met de Bochane Groep is opgestart. De vestiging is sinds 2024 doorgegroeid naar een groter pand op de Randstad 22-32 in Almere. Hiermee heeft de vestiging meer ruimte gekregen om nog meer schades, volledig te kunnen herstellen.

Onze vakkundig opgeleide schadeherstellers staan altijd voor je klaar om te helpen met autoschade. Door constante innovatie, loopt iedere Boekhorst vestiging voorop als het gaat om vakkundig en kwalitatief schadeherstel. Omdat wij altijd in gesprek zijn met de autofabrikanten, herstellen wij jouw auto volgens de laatste reparatiemethoden van de fabrikant.

Specialistisch schadeherstel

Voor particulier en zakelijk

Omdat Boekhorst Autoschade één van de grootste schadeherstellers van Nederland is, bieden wij vele verschillende soorten schadeherstel. Zo is schade aan een elektrische– of zelfs een waterstof aangedreven voertuig geen enkel probleem. Ruit– of hagelschade is eveneens een specialisme binnen Boekhorst Autoschade. Wil je die ene beschadigde velg herstellen of zelfs de volledige auto re-conditioneren? Zelfs dan is Boekhorst Autoschade de schadehersteller voor jou.

Bij ABS Boekhorst Almere helpen wij je graag weer op weg, om welke schade het ook gaat. Meld daarom je schade direct online, of bel naar de vestiging op 036-760-2750.

Aangesloten bij ABS Autoherstel

Boekhorst Autoschade is een familiebedrijf met 80 jaar ervaring in kwalitatief hoogwaardig schadeherstel. Ons familiebedrijf is aangesloten bij het overkoepelende autoschadeherstelbedrijf ABS Autoherstel. ABS Autoherstel opereert als landelijk netwerk en heeft meer dan 70 bedrijven gevestigd door heel Nederland. Boekhorst Autoschade heeft meer dan 20 vestigingen die aangesloten zijn bij ABS Autoherstel.

Als landelijk netwerk werkt ABS Autoherstel samen met een groot aantal verzekeraars, leasemaatschappijen en fleetowners in Nederland. Door het bieden van onze rol als regisseur, regelen wij alles voor zowel de opdrachtgever als de klant. Door volledig te ontzorgen en het bieden van mobiliteitsgarantie lossen wij het op.

ABS Boekhorst Almere

Randstad 22-32,
1316 BR Almere
036 760 2750

Openingstijden vestiging

Maandag

Dinsdag

Woensdag

Donderdag

Vrijdag

Zaterdag

Zondag

08:00 – 17:30

08:00 – 17:30

08:00 – 17:30

08:00 – 17:30

08:00 – 17:30

Gesloten

Gesloten

Kunnen wij helpen?

Stel je vraag

Naam(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

EVEn BELLEN?

Wij helpen je graag via
085 0444 555.

Langskomen kan altijd

Bekijk welke vestiging bij jou in de buurt zit.